Toitlustamine
Esmaspäev, 24.03.25 |
|
Lõunaoode | Piima-riisisupp (L) |
Sepik (G) | |
Või, R 82% (L) | |
Lehtsalat | |
Sink | |
Lõunasöök | Sinepine sealihakaste (G, L) |
Täisterapasta/pasta (G) | |
Kapsa-kurgisalat tilliga | |
Salatikaste | |
Seemnesegu | |
PRIA Piimatooted (piim, keefir) (L) | |
Rukkileiva-ja sepikutoodete valik (G) | |
Pirn (PRIA) | |
Õhtusöök | Riisiroog köögiviljade ja kalkunilihaga (L) |
Külm tomatikaste | |
Toorsalat | |
Mahlajook | |
Seemneleib (G) | |
Teisipäev, 25.03.25 |
|
Hommikusöök | Neljaviljapuder (G, L) |
Või, R 82% (L) | |
Moos | |
Rukkileiva-ja sepikutoodete valik (G) | |
Juust, R 15% (L) | |
Tomat | |
Piim, R 2,5% (L) | |
Lõunaoode | Pirukas |
Piim | |
Lõunasöök | Peedisupp punase kapsa ja veiselihaga |
Hapukoor R 10% (L) | |
Mahlatarretis vanillikastmega (L) | |
Rukkileiva-ja sepikutoodete valik (G) | |
Redis (PRIA) | |
Õhtusöök | Lihapallid koorekastmes (G, L) |
Kartul, aurutatud | |
Toorsalat | |
Mustsõstra mahlajook | |
Rukkileib (G) | |
Kolmapäev, 26.03.25 |
|
Hommikusöök | Riisipuder, lisatud rasvaineta (piim R 2,5%) (L) |
Või, R 82% (L) | |
Moos | |
Rukkileiva-ja sepikutoodete valik (G) | |
Ahjukanamääre | |
Kurk | |
Piim, R 2,5% | |
Lõunaoode | Küpsis (G, L) |
Õunakissell | |
Lõunasöök | Kirju pikkpoiss kanahakklihast (G, PT) |
Kartulipuder (L) | |
Soe valge kaste (G, L) | |
Hiina kapsa-paprikasalat | |
Salatikaste | |
Seemnesegu | |
PRIA Piimatooted (piim, keefir) (L) | |
Rukkileiva- ja sepikutoodete valik (G) | |
Õun (PRIA) | |
Õhtusöök | Kana-riisisupp |
Keefirismuuti, mangoga (L) | |
Jääsalat | |
Juust, R 15% (L) | |
Rukkileib (G) | |
Neljapäev, 27.03.25 |
|
Hommikusöök | Mannapuder, lisatud rasvaineta (piim R 2,5%) (G, L) |
Või, R 82% (L) | |
Moos | |
Rukkileiva-ja sepikutoodete valik (G) | |
Herne-juustuvõie (L) | |
Tomat | |
Piim, R 2,5% (L) | |
Lõunaoode | Kartuli-munasalat (L) |
Rukkileib (G) | |
Õunamahlajook | |
Lõunasöök | Koorene lõhesupp (L) |
Õuna-rukkileivakreem piimaga (G, L) | |
Rukkileiva-ja sepikutoodete valik (G) | |
Porgand (PRIA) | |
Õhtusöök | Pilaff sealihaga |
Toorsalat | |
Piim, R 2,5% | |
Reede, 28.03. 25 |
|
Hirsipuder, lisatud rasvaineta (piim R 2,5%) (L) | |
Või, R 82% (L) | |
Moos | |
Rukkileiva-ja sepikutoodete valik (G) | |
Maksapasteet | |
Kurk | |
Piim, R 2,5% (L) | |
Lõunasöök | Värskekapsahautis seahakkliha ja porgandiga |
Kartul, keedetud | |
Peedi-küüslaugusalat | |
Salatikaste | |
Seemnesegu | |
PRIA Piimatooted (piim, keefir) (L) | |
Rukkileiva- ja sepikutoodete valik (G, L) | |
Õun (PRIA) | |
Teavet menüüs sisalduvate allergeenide kohta küsi köögipersonalilt | |
Sisaldab G-gluteeni L-laktoosi PT-portsjontoode |
Esmaspäev, 24.03.25 |
|
Lõunaoode | Piima-riisisupp (L) |
Sepik (G) | |
Või, R 82% (L) | |
Lehtsalat | |
Sink | |
Lõunasöök | Sinepine sealihakaste (G, L) |
Täisterapasta/pasta (G) | |
Kapsa-kurgisalat tilliga | |
Salatikaste | |
Seemnesegu | |
PRIA Piimatooted (piim, keefir) (L) | |
Rukkileiva-ja sepikutoodete valik (G) | |
Pirn (PRIA) | |
Õhtusöök | Riisiroog köögiviljade ja kalkunilihaga (L) |
Külm tomatikaste | |
Toorsalat | |
Mahlajook | |
Seemneleib (G) | |
Teisipäev, 25.03.25 |
|
Hommikusöök | Neljaviljapuder (G, L) |
Või, R 82% (L) | |
Moos | |
Rukkileiva-ja sepikutoodete valik (G) | |
Juust, R 15% (L) | |
Tomat | |
Piim, R 2,5% (L) | |
Lõunaoode | Pirukas |
Piim | |
Lõunasöök | Peedisupp punase kapsa ja veiselihaga |
Hapukoor R 10% (L) | |
Mahlatarretis vanillikastmega (L) | |
Rukkileiva-ja sepikutoodete valik (G) | |
Redis (PRIA) | |
Õhtusöök | Lihapallid koorekastmes (G, L) |
Kartul, aurutatud | |
Toorsalat | |
Mustsõstra mahlajook | |
Rukkileib (G) | |
Kolmapäev, 26.03.25 |
|
Hommikusöök | Riisipuder, lisatud rasvaineta (piim R 2,5%) (L) |
Või, R 82% (L) | |
Moos | |
Rukkileiva-ja sepikutoodete valik (G) | |
Ahjukanamääre | |
Kurk | |
Piim, R 2,5% | |
Lõunaoode | Küpsis (G, L) |
Õunakissell | |
Lõunasöök | Kirju pikkpoiss kanahakklihast (G, PT) |
Kartulipuder (L) | |
Soe valge kaste (G, L) | |
Hiina kapsa-paprikasalat | |
Salatikaste | |
Seemnesegu | |
PRIA Piimatooted (piim, keefir) (L) | |
Rukkileiva- ja sepikutoodete valik (G) | |
Õun (PRIA) | |
Õhtusöök | Kana-riisisupp |
Keefirismuuti, mangoga (L) | |
Jääsalat | |
Juust, R 15% (L) | |
Rukkileib (G) | |
Neljapäev, 27.03.25 |
|
Hommikusöök | Mannapuder, lisatud rasvaineta (piim R 2,5%) (G, L) |
Või, R 82% (L) | |
Moos | |
Rukkileiva-ja sepikutoodete valik (G) | |
Herne-juustuvõie (L) | |
Tomat | |
Piim, R 2,5% (L) | |
Lõunaoode | Kartuli-munasalat (L) |
Rukkileib (G) | |
Õunamahlajook | |
Lõunasöök | Koorene lõhesupp (L) |
Õuna-rukkileivakreem piimaga (G, L) | |
Rukkileiva-ja sepikutoodete valik (G) | |
Porgand (PRIA) | |
Õhtusöök | Pilaff sealihaga |
Toorsalat | |
Piim, R 2,5% | |
Reede, 28.03. 25 |
|
Hirsipuder, lisatud rasvaineta (piim R 2,5%) (L) | |
Või, R 82% (L) | |
Moos | |
Rukkileiva-ja sepikutoodete valik (G) | |
Maksapasteet | |
Kurk | |
Piim, R 2,5% (L) | |
Lõunasöök | Värskekapsahautis seahakkliha ja porgandiga |
Kartul, keedetud | |
Peedi-küüslaugusalat | |
Salatikaste | |
Seemnesegu | |
PRIA Piimatooted (piim, keefir) (L) | |
Rukkileiva- ja sepikutoodete valik (G, L) | |
Õun (PRIA) | |
Teavet menüüs sisalduvate allergeenide kohta küsi köögipersonalilt | |
Sisaldab G-gluteeni L-laktoosi PT-portsjontoode |